Quan parlem de consultoria financera ens referim a l’activitat en la qual una persona qualificada és l’encarregada d’avaluar les finances de l’empresa o de l’entitat local per a identificar estratègies i mètodes d’actuació.

Són moltes les empreses que no compten ni amb personal específic ni coneixements per a poder realitzar una anàlisi exhaustiva sobre les seves  activitats operatives i d’inversió pel que solen recórrer a un servei externalitzat de consultoria financera.

Aquest servei és dut a terme per un consultor financer que, perquè pugui complir amb els criteris requerits és necessari que entengui des del primer moment tots els objectius, necessitats i requisits del client, per la qual cosa s’estableix un servei personalitzat per a cadascuna de les empreses o entitats locals per a poder aconseguir la major rendibilitat i valor afegit possible.

 

Aspectes a destacar d’una consultoria financera

Hem de tenir en compte que una consultoria financera està realitzada per una empresa externa que no pertany a l’organització pel que es converteix en un procés que representa valors d’objectivitat i imparcialitat. Són diferents i diversos els serveis que es poden trobar en una consultoria financera, però entre les finalitats principals trobaríem:

  – Avaluació de l’estat financer actual d’una organització
  – Elaboració d’un pla financer realista i coherent
  – Execució de les accions dels plans financers
  – Fixar metes corporatives a mitjà i llarg termini
  – Elaboració d’una planificació fiscal

 

Beneficis d’una consultoria financera

Els professionals que realitzen consultories financeres estan acostumats a treballar amb diferents empreses i corporacions alhora i gràcies a això poden proporcionar perspectives diferents basades en la seva experiència.

 A més, si estàs pensant a contractar serveis de consultoria financera per a la teva empresa podran ajudar-te a identificar problemes abans que es converteixin en un inconvenient molt major, t’ajudaran a enfrontar-te a possibles desafiaments i a aportar-te idees innovadores.

L’objectivitat, imparcialitat i la mirada independent del consultor financer respecte a les iniciatives empresarials que vulguis dur a terme es convertirà en un valor afegit extra en l’assessorament que et proporcionarà aquesta classe de serveis en la teva empresa.

 

Serveis de consultoria financera de Senders Financers

A Senders Financers proporcionem serveis de consultoria financera empresarial dissenyats a mida per a proporcionar-te totes les eines necessàries per a ajudar-te en el control financer de la teva empresa. Plantegem diferents serveis de consultoria per a empreses, enfocats a la planificació, anàlisi, valoració de negocis i optimització de la situació económico-financera d’aquests.

Serveis de Consultoria Financera per a Empreses de Senders Financers:

 

A Senders Financers també realitzem serveis de Consultoria Financera per a Ajuntaments enfocats al control financer de la gestió dels serveis municipals com:

 

Si tens més dubtes i vols assessorament personalitzat, no dubtis a posar-te a contacte amb nosaltres i des de Senders Financers t’assessorarem des del primer moment.