Full de ruta

Cerquem constantment la perspectiva i la visió i t’ajudem a trobar-la en la teva economia.


Perseguim simplificar entorns econòmics complexos en que l’excés de fluxos d’informació en distorsiona la interpretació i dificulta la presa de decisions.


Apostem per una economia conscient que adopti una conducta justa, solidària i respectuosa amb tots els seus membres integrants.


Visionem una economia transparent i participativa en que tots som partícips d’ella i el treball i la implicació de tots la fa millor.


Garantim la professionalitat, independència, confidencialitat i rigor tècnic en el desenvolupament del nostre treball.


Aportem solucions sensibilitzades. Perseguim entendre l’arrel de cada situació econòmica per poder aportar solucions i propostes ajustades a cada casuística.


La naturalitat és una qualitat inherent i intrínseca a totes les coses i també per extensió a la realitat econòmica. Apostem per un desenvolupament i enfocament natural de l’activitat econòmica i allunyat de plantejaments en els que la maximització del benefici n’és prioritària.


Busquem la millora continua i l’eficiència i eficàcia en la prestació dels nostres serveis.


Tots som mestres i alumnes i el coneixement ens fa més rics com a individus. Som contribuïdors en la difusió del coneixement alhora que estem en procés de formació continua.


Volem anar molt lluny i no per això tenim presa. Construïm ciments sòlids en el nostre dia a dia per disposar de construccions que perdurin en el temps.

Últims projectes realitzats

Què diuen de nosaltres?

Ens plau recomanar a Senders Financers pel bon desenvolupament de les feines que han estat realitzant per nosaltres en els últims 4 anys. Coneixem molt bé al seu equip i podem assegurar que és una empresa molt responsable, fiable, estable i competent, amb un tracte humà que sobrepassa les responsabilitats de les tasques encomanades. Per tot l'anterior només podem dir que estem molt agraïts de treballar amb ells

Eloi Sarsanedas

Madcoms Networks

Només puc dir coses bones de Senders financers, amb l'Andreu al capdavant. Des del primer dia veus que estàs en bones mans i que la persona que tens al davant és un gran professional, que t'assessora i et soluciona els problemes. Vull dir també, ja que crec que no es pot deixar de banda, que és una magnífica persona i això és un valor afegit impagable.

Enri Carbonell

Campus Universitari Igualada – UdL

La seva definició com a equip de treball es diu en 5 adjectius: honrats, treballadors, eficients, resolutius, competents i sobretot, l'Andreu, és molt bona persona, sense cap dubte confio el 100% en encomanar-li feines de la seva competencia.

Javier Peralbo

Professional Autònom. Manteniment d'edificis i instal.lacions