L’equip

Retrat original de @nuria_riba_bosch

Andreu López Castellano. Consultor econòmic.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Auditoria de Comptes Comptables, Màster en Anàlisi Financer Europeu i Internacional a l’Institut d’Estudis Financers (Certified EFFAS Financial Analyst), CEFA i (Certified International Investment Analyst), CIIA.

En els darrers anys, s’ha format en Especialització Professional sobre Consultoria en Economia de Be Comú (1a Edició per la Universitat de València) adquirint una visió més global de l’economia enfocada a generar valor, juntament en la vessant econòmica, en les vessants social i medio ambiental. Addicionalment, ha realitzat múltiples cursos d’especialització en dret administratiu, i actualment està realitzant un Màster en Dret de l’Adminitració Local.

La seva formació inicial és com a auditor en una empresa multinacional i posteriorment adquireix experiència com a consultor realitzant una amplia varietat d’informes com informes pericials, informes de valoració d’empreses, plans de viabilitat i reestructuració, concursos de creditors i adquirint especialització en l’anàlisi i avaluació econòmica de serveis públics municipals.

Senders Financers neix amb la voluntat de donar un impuls i nova perspectiva als anteriors serveis financers i pretén contribuir a que els diferents agents econòmics adquireixin una visió més amplia i global en referència a la gestió de la seva economia.

El senderisme és una de les seves grans passions a l’hora que font d’inspiració i que li aporta visió i perspectiva. Ha dut a terme el “Repte dels 100 Cims a Catalunya”, completat nombrosos senders de gran recorregut arreu del món així com participat en l’ascensió de muntanyes emblemàtiques de diferents països del món permetent-li fusionar el senderisme amb la seva altra gran passió: viatjar. Actualment també exerceix de docent a la Universitat d’Igualada.

Últims projectes realitzats