L’equip

Andreu López Castellano

Consultor econòmic i CEO Senders Financers

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Auditoria de Comptes Comptables, Màster en Anàlisi Financer Europeu i Internacional a l’Institut d’Estudis Financers (Certified EFFAS Financial Analyst), CEFA i (Certified International Investment Analyst), CIIA.

En els darrers anys, s’ha format en Consultoria en Economia de Be Comú així com Economia Circular adquirint una visió més global de l’economia enfocada a generar valor, juntament en la vessant econòmica, en les vessants social i medio ambiental. Addicionalment, ha realitzat múltiples cursos d’especialització en dret administratiu i contractació pública i ha realitzat un Màster en Dret de l’Adminitració Local.

La seva formació inicial és com a auditor en una empresa multinacional i posteriorment adquireix experiència com a consultor realitzant una amplia varietat d’informes com informes pericials, informes de valoració d’empreses, plans de viabilitat i reestructuració, concursos de creditors i adquirint especialització en l’anàlisi i avaluació econòmica de serveis públics municipals.

Senders Financers neix amb la voluntat de donar un impuls i nova perspectiva als anteriors serveis financers i pretén contribuir a que els diferents agents econòmics adquireixin una visió més amplia i global en referència a la gestió de la seva economia.

El senderisme és una de les seves grans passions a l’hora que font d’inspiració i que li aporta visió i perspectiva. Ha dut a terme el “Repte dels 100 Cims a Catalunya”, completat nombrosos senders de gran recorregut arreu del món així com participat en l’ascensió de muntanyes emblemàtiques de diferents països del món permetent-li fusionar el senderisme amb la seva altra gran passió: viatjar.

Col.labora amb el Campus Universitari Igualada – UdL en la impartició d’assignatures relacionades amb l’àmbit de l’economia.

El nostre equip

Juan Jose Bernal Cid

Dret Administratiu

Llicenciat en Dret a la Universitat de Barcelona, Postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra, Màster Professional d’Estudis Urbanístics i Territorials, Diploma de Tècnic Urbanista i Postgrau “Estudis de Viabilitat de Projectes Urbans i Immobiliaris” per la UPC.

Juanjo compta amb més de 25 anys de trajectòria professional en el sector, ha adquirit experiència i especialització en l’àmbit del dret públic, especialment en Ordenació del Territori i Urbanisme, Dret del Medi Ambient, Domini Públic, Serveis Públics, Contractació administrativa, Responsabilitat Patrimonial de l’Administració Hisendes i Règim Local entre d’altres.

Juanjo es funcionari de carrera (TAG) de l’Ajuntament de Gavà amb compatibilitat per l’exercici professional. Ha estat Secretari del Consell d’Administració de la societat de capital íntegrament municipal Gavanenca Obres SL i en l’actualitat és Secretari de la també societat de capital íntegrament municipal  Gavanenca de Terrenys i Immobles S.A.. Així mateix ha col·laborat en l’assessorament d’altres empreses públiques (PROCIVESA, Prestació de Serveis al Ciutadà S.A. entre d’altres…)

David Sanchez Hidalgo

Dret mercantil, concursal, bancari i fiscal

Llicenciat en Dret per la UNED de Barcelona i  Ex-opositor d’Hisenda a l’Estat. Máster MBA en Administració i direcció d´empreses per l´Escola de Negocis ETSINE Business School, adscrita a la Universitat Politècnica de Valencia.

Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d´advocats de Barcelona com a advocat, exercint des de l´any 2002. Amb 20 anys d’experiència en l’exercici professional ha adquirit experiència i especialització en dret mercantil, concursal, bancari i fiscal, disciplines que l’han permès adquirir un coneixement global de les entitats així com en l’àmbit concursal aprendre a detectar i anticipar situacions empresarials complexes i introduir mesures per reconduir-ne la situació.

Des dels inicis de la carrera professional, la seva formació i pràctica l´ha portat a especialitzar-me en l´assessorament a empreses tant a persones físiques com a persones jurídiques. Figura com a Lletrat assessor de Juntes de socis així com a Secretari de la Junta General i Consells d’Administració de diverses societats mercantils i assessor legal de les mateixes.

Què diuen de nosaltres?

Ens plau recomanar a Senders Financers pel bon desenvolupament de les feines que han estat realitzant per nosaltres en els últims 4 anys. Coneixem molt bé al seu equip i podem assegurar que és una empresa molt responsable, fiable, estable i competent, amb un tracte humà que sobrepassa les responsabilitats de les tasques encomanades. Per tot l’anterior només podem dir que estem molt agraïts de treballar amb ells

Eloi Sarsanedas

Madcoms Networks

Només puc dir coses bones de Senders financers, amb l’Andreu al capdavant. Des del primer dia veus que estàs en bones mans i que la persona que tens al davant és un gran professional, que t’assessora i et soluciona els problemes. Vull dir també, ja que crec que no es pot deixar de banda, que és una magnífica persona i això és un valor afegit impagable.

Enri Carbonell

Campus Universitari Igualada – UdL

La seva definició com a equip de treball es diu en 5 adjectius: honrats, treballadors, eficients, resolutius, competents i sobretot, l’Andreu, és molt bona persona, sense cap dubte confio el 100% en encomanar-li feines de la seva competencia.

Javier Peralbo

Professional Autònom. Manteniment d'edificis i instal.lacions

Últims projectes realitzats