L’equip

Retrat original de @nuria_riba_bosch

Andreu López Castellano. Consultor econòmic.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Auditoria de Comptes Comptables, Màster en Anàlisi Financer Europeu i Internacional a l’Institut d’Estudis Financers (Certified EFFAS Financial Analyst), CEFA i (Certified International Investment Analyst), CIIA.

En els darrers anys, s’ha format en Consultoria en Economia de Be Comú així com Economia Circular adquirint una visió més global de l’economia enfocada a generar valor, juntament en la vessant econòmica, en les vessants social i medio ambiental. Addicionalment, ha realitzat múltiples cursos d’especialització en dret administratiu i contractació pública i actualment està realitzant un Màster en Dret de l’Adminitració Local.

La seva formació inicial és com a auditor en una empresa multinacional i posteriorment adquireix experiència com a consultor realitzant una amplia varietat d’informes com informes pericials, informes de valoració d’empreses, plans de viabilitat i reestructuració, concursos de creditors i adquirint especialització en l’anàlisi i avaluació econòmica de serveis públics municipals.

Senders Financers neix amb la voluntat de donar un impuls i nova perspectiva als anteriors serveis financers i pretén contribuir a que els diferents agents econòmics adquireixin una visió més amplia i global en referència a la gestió de la seva economia.

El senderisme és una de les seves grans passions a l’hora que font d’inspiració i que li aporta visió i perspectiva. Ha dut a terme el “Repte dels 100 Cims a Catalunya”, completat nombrosos senders de gran recorregut arreu del món així com participat en l’ascensió de muntanyes emblemàtiques de diferents països del món permetent-li fusionar el senderisme amb la seva altra gran passió: viatjar. Actualment també exerceix de docent a la Universitat d’Igualada.

Què diuen de nosaltres?

Ens plau recomanar a Senders Financers pel bon desenvolupament de les feines que han estat realitzant per nosaltres en els últims 4 anys. Coneixem molt bé al seu equip i podem assegurar que és una empresa molt responsable, fiable, estable i competent, amb un tracte humà que sobrepassa les responsabilitats de les tasques encomanades. Per tot l’anterior només podem dir que estem molt agraïts de treballar amb ells

Eloi Sarsanedas

Madcoms Networks

Només puc dir coses bones de Senders financers, amb l’Andreu al capdavant. Des del primer dia veus que estàs en bones mans i que la persona que tens al davant és un gran professional, que t’assessora i et soluciona els problemes. Vull dir també, ja que crec que no es pot deixar de banda, que és una magnífica persona i això és un valor afegit impagable.

Enri Carbonell

Campus Universitari Igualada – UdL

La seva definició com a equip de treball es diu en 5 adjectius: honrats, treballadors, eficients, resolutius, competents i sobretot, l’Andreu, és molt bona persona, sense cap dubte confio el 100% en encomanar-li feines de la seva competencia.

Javier Peralbo

Professional Autònom. Manteniment d'edificis i instal.lacions

Últims projectes realitzats