PLANS DE
NEGOCI

SERVEI DE ELABORACIÓ DE PLANS DE NEGOCI PER A EMPRESES

SERVEIS DE CONSULTORIA FINANCERA PER A EMPRESES

L’elaboració del Pla de Negoci és un dels passos més necessaris que s’ha de dur a terme quan s’inicia un projecte, ja sigui de creació d’un negoci o bé, d’ampliació d’alguna línia de negoci. Per tant, cal fer-ho amb cap i posant especial atenció a tots els detalls. Hi ha una relació directa entre l’elaboració d’un Pla de Negoci, el seu seguiment i l’èxit de l’empresa i és un fet contrastat que la planificació millora el rendiment i el resultat en qualsevol projecte empresarial.

A Senders Financers coneixem projectes que han fracassat per no disposar d’un pla de negoci. Per aquest motiu, hem desenvolupat un servei d’elaboració de plans de negoci que han contribuït a l’èxit dels projectes dels nostres clients. Així, un Pla de Negoci presenta uns punts estàndard, però que s’han d’adaptar en funció dels objectius d’aquest, ja que no serà el mateix si es realitza per a analitzar la viabilitat del projecte, que per a aconseguir inversors (tant l’extensió com el nivell de detall i l’enfocament seran diferents en cada cas).

OBJECTIUS I BENEFICIS

OBJECTIUS

Identificació del valor distintiu del projecte

Anàlisi del mercat potencial i la competència

Projecció de l’estructura de costos i ingressos del projecte

Analitzar la viabilitat del projecte

Convèncer a potencials inversors

BENEFICIS

Definir els resultats finals esperats amb claredat

Suport a la planificació i seguiment del negoci i identificació d’oportunitats

Suport en la recerca de finançament i captació de nous socis

Anàlisi complet que permetrà minimitzar els riscos del projecte

Obtenció dels Fluxs de caixa que es generaran amb la inversió

Identificació del Pay Back de la Inversió

SERVEI D’ELABORACIÓ
DE PLANS DE NEGOCI
PER A EMPRESES

Tenir un pla de negoci sòlid millora les possibilitats de tenir èxit, tant per al seu projecte com per a la seva empresa, ja que li aportarà una visió clara, una visualització dels riscos potencials o de la viabilitat d’aquest, a més d’ajudar-lo a planificar les següents accions.

Els nostres serveis d’elaboració i desenvolupament de plans de negoci per a empresa consisteixen a ajudar-lo a preparar un pla de negoci exhaustiu per al seu projecte en el que es durà a terme una extensa anàlisi de la viabilitat del projecte, anàlisi del mercat potencial, la identificació del valor distintiu del projecte o la projecció de l’estructura de costos i ingressos.

Múltiples beneficis que els aportarà al seu futur projecte o la seva empresa  el servei d’elaboració de Plans de Negoci que posem a la seva disposició a Senders Financers.

Perquè a Senders Financers considerem que l’assessorament als nostres clients es converteix en la clau per a poder proporcionar-los noves polítiques i eines financeres, adequades i focalitzades al seu negoci, la seva estructura i els seus objectius. Des de Senders Financers ajudem a definir l’estratègia de l’empresa i les accions a realitzar per a garantir la viabilitat estratègica i financera de la companyia.

  COM TREBALLEM?

  ANÀLISI INTEGRAL
  DE LA SITUACIÓ

  Analitzem el passat, el present i el futur de les teves finances per a aconseguir la millor comprensió i diagnòstic de la situació actual plantejada.

  VISIÓ I PERSPECTIVA SIMPLIFICADA

  Simplifiquem entorns econòmics complexos en què l’excés dels fluxos d’informació ens distorsiona la interpretació i els convertim en estudis i anàlisis que proporcionen una visió i perspectiva simplificada.

  FACILITACIÓ EN LA PRESA DE DECISIONS

  No prenem decisions per tu perquè et facilitem el màxim la presa de decisions i et donem suport professional en tot moment.

  PER QUÈ TRIAR-NOS?

  RIGOR
  PROFESSIONAL

  Busquem l’excel·lència en el desenvolupament de la nostra tasca professional i perseguim aportar solucions amb els màxims nivells de qualitat.

  ESPECIALITZACIÓ

  El nostre equip de professionals presenta elevats coneixements en els camps de la consultoria financera i dret administratiu i aposta per la formació i millora contínua.

  ORIENTACIÓ
  Al CLIENT

  Posem al client en el centre per a identificar les necessitat i prioritats que li sorgeixin i buscant sempre la millor solució per a satisfer les seves necessitats.

  RESOLUCIÓ DE PROBLEMES

  Presentem una alta capacitat per a obtenir solucions a les diferents situacions i incidències econòmiques que ens plantegen els nostres clients.

  COMUNICACIÓ

  Som comunicatius i et mantindrem en tot moment informat del grau d’avanç de la tasca q ens hagis encomanat.

  RESPONSABILITAT SOCIAL

  Procurem causar un impacte ampli i positiu en la comunitat amb accions corporatives que promoguin la Solidaritat.

  ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell