CONSULTORIA
FINANCERA
EMPRESES

Visió i perspectiva per al teu negoci i la millor solució per a les teves finances.

SERVEIS DE CONSULTORIA FINANCERA EMPRESARIAL

A Senders Financers proporcionem serveis de consultoria financera empresarial dissenyats a mesura per a proporcionar-te totes les eines necessàries per a ajudar-te en el control financer de la teva empresa. Plantegem diferents serveis de consultoria per a empreses, enfocats a la planificació, anàlisi, valoració de negocis i optimització de la situació econòmica-financera d’aquests.

A Senders Financers apostem per la professionalitat i la proximitat dels nostres serveis de consultoria financera per a Empreses, facilitant així la gestió, la qualitat i els resultats dels nostres serveis exclusius per a empreses.

 

Serveis financers per a empreses que et permetran obtenir tot el coneixement, anàlisi i control dels costos de la teva empresa, a més de poder determinar el valor de mercat més probable per al teu negoci o l’elaboració de Plans de Viabilitat i Plans de Negoci que et permetran realitzar una òptima planificació i seguiment de l’operativa del teu negoci i projecte.

Els nostres serveis de Consultoria Financera per a Empreses:

CONSULTORIA FINANCERA PER A EMPRESES

REESTRUCTURING I PLANS DE

VIABILITAT

Servei que pretén dissenyar i implantar solucions eficaces per a la recuperació i sostenibilitat del negoci (plans de viabilitat), així com per a la reestructuració organitzativa i operativa del negoci.

PLANS

DE NEGOCI

L’elaboració del pla de negoci és un dels passos més necessaris a realitzar prèviament abans d’iniciar un projecte i fa falta efectuar una òptima planificació i seguiment d’aquest per a aconseguir l’èxit de l’empresa.

VALORACIÓ

D’EMPRESES

Aquest servei permet no només determinar el valor de mercat més probable del negoci, sinó també, mesurar l’eficàcia en la gestió i definir polítiques i accions encaminades a la creació de valor.

ESTUDIS I ANÀLISIS

DE COSTOS

El coneixement, anàlisi i control dels costos, a més dels marges per a productes i línies de negoci és clau per a la presa de decisions estratègiques i perquè l’empresa sigui competitiva i rentable.

GESTIÓ DE

LICITACIONS PÚBLIQUES

Servei que proporciona un rigorós i detallat estudi i anàlisi dels Plecs amb el qual obtenir una visió sintetitzada de la licitació per a seguidament determinar les claus i estratègia per a guanyar la licitació..

DIRECCIÓ FINANCERA EXTERNA

DIRECCIÓ FINANCERA

EXTERNA

Servei que pretén donar suport a la transformació de l’organització proporcionant una perspectiva financera que permeti interpretar amb facilitat la informació financera i facilitar la presa de decisions.

OBJECTIUS I BENEFICIS

OBJECTIUS

Entendre el context de cada situació i de cada moment del negoci

Identificació d’ineficiències en la gestió i causes de la baixa rendibilitat

Planificar i millorar els resultats de l’empresa

Buscar solucions de finançament

Elaboració de projeccions financeres i proposta de pla de viabilitat

BENEFICIS

Avaluació objectiva i independent del negoci

Aplicació de millores de rendibilitat i reducció de costos

Potencials millores en la tresoreria lligades a aspectes operatius

Solucions eficaces per a la recuperació i sostenibilitat del negoci

Reestructuració organitzativa i operativa

REALITZACIÓ DE
PLANS DE MILLORA
PER A EMPRESES

A Senders Financers som conscients que actualment existeixen moltes empreses que a causa de la seva dimensió econòmica no disposen de la figura del Responsable Financer, d’aquí ve que considerem que és necessari que l’empresa compti amb una figura externa que aporti perspectiva financera clara i simplificada de la seva activitat.

Realitzem en funció de cada empresa una valoració de negoci, pla de millora i modelització econòmica-financera basada en els seus resultats i objectius.

Perquè a Senders Financers creiem que l’assessorament als nostres clients es converteix en la clau per a poder proporcionar-los noves polítiques i eines financeres, adequades i focalitzades al seu negoci, la seva estructura i els seus objectius.

Els nostres serveis de consultoria financera per a Empreses estan especialitzats en la creació d’un model de control financer que permeti a la Gerència o al Consell d’Administració conèixer a la perfecció tots els detalls econòmics de la seva empresa, ajudant així a la presa de decisions futures.

CONSULTORIA FINANCERA I
ANALÍTICA DE LA TEVA EMPRESA

L’experiència i el coneixement de l’equip de Senders Financers et proporcionarà totes les eines necessàries per a prendre el control financer de la teva empresa.

Estudiem internament l’abast financer de la teva empresa perquè puguis obtenir tota la informació necessària sobre en quina situació financera està la teva empresa i què fer per a aconseguir complir els teus objectius.

Des de Senders Financers ajudem a definir l’estratègia financera de l’empresa i les accions a realitzar per a garantir l’estabilitat financera de la companyia. Ajudem a Gerència o al Consell d’Administració a establir un sistema de control de la tresoreria interna, planificant amb antelació les necessitats financeres de l’empresa.

  COM TREBALLEM?

  ANÀLISI INTEGRAL
  DE LA SITUACIÓ

  Analitzem el passat, el present i el futur de les teves finances per a aconseguir la millor comprensió i diagnòstic de la situació actual plantejada.

  VISIÓ I PERSPECTIVA SIMPLIFICADA

  Simplifiquem entorns econòmics complexos en què l’excés dels fluxos d’informació ens distorsiona la interpretació i els convertim en estudis i anàlisis que proporcionen una visió i perspectiva simplificada.

  FACILITACIÓ EN LA PRESA DE DECISIONS

  No prenem decisions per tu perquè et facilitem el màxim la presa de decisions i et donem suport professional en tot moment.

  ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell
  ajuntament del vendrell