Solidaritat

Senders Financers aposta per una economia digna, solidaria i justa, sostenible medi ambientalment i transparent i participativa. És per aquest motiu que el 2,5% de la facturació es destina a altres organitzacions que presenten un compromís i sensibilitat especial amb aquests valors.

Senders Financers pretén fer partícips als nostres clients d’aquests valors i és per això que es permet als clients escollir la seva contribució a la comunitat entre les següents organitzacions:

Taller Àuria Cooperativa

Taller Auria Cooperativa es una entitat creada el 1972 a Igualada i constituïda com a cooperativa mixta de treball el 1981. Té més de 40 anys d’experiència en el Tercer Sector Social.

És un Centre Especial de Treball que combina professionalitat, qualitat i inserció laboral de persones amb discapacitat o risc d’ exclusió social.

Amb formació especialitzada, itineraris d’incorporació laboral al mercat ordinari, serveis d’atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, servei de lleure i programes de voluntariat i atenció a les famílies, Àuria fomenta l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la defensa dels drets de les persones.

Forma part del Grup Àuria, en que totes les entitats del grup (Àuria Cooperativa, Àuria Fundació, Àuriafil i Àuria Inserció) aglutinen més de 1.400 persones de base social i generen ocupació a més de 750 professionals.

Fundació Vicente Ferrer

La Fundació Vicente Ferrer (FVF) és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia.

La Fundació és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l’acció. Amb la seva forma de pensar i actuar, Vicente Ferrer va ser capaç de transmetre el seu compromís per erradicar les desigualtats i mobilitzar les consciències, alhora que involucrava a les persones en el seu propi canvi. La seva forma d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.

El millor llegat que ens ha deixat Vicent Ferrer és el de demostrar-nos que ser persones solidàries és treballar pel Bé Comú. La solidaritat no només es basa en el treball directe amb les comunitats en risc d’exclusió, sinó que rau en gran part en la sensibilització de la societat, perquè aquest canvi sigui significatiu.

World Wildlife Fund‎

El món està canviant molt ràpid i la natura està suportant pressions sense precedents. La vida salvatge s’ha reduït a la meitat en menys d’una generació i el canvi climàtic se sent ja en cada racó del Planeta. No obstant això, vivim un moment extraordinari. Un temps de grans riscos però també d’enormes possibilitats per construir un futur diferent i sostenible.

Estem en un moment de transició. La qualitat de vida de les futures generacions i supervivència de la naturalesa salvatge dependrà del que fem en els propers anys. Un desafiament enorme, sí, però també una gran oportunitat que no es pot deixar escapar.

WWF Espanya forma part de la xarxa de WWF, la major organització internacional independent dedicada a la defensa de la natura i el medi ambient. Fundada el 1961, treballa en més de 100 països i compta amb el suport de prop de 5 milions de membres a tot el món.

La seva missió és conservar la natura, els seus hàbitats i espècies, i lluitar contra les amenaces sobre la vida a la Terra.

Amics de la Gent Gran‎

Amics de la Gent Gran és una fundació que té per missió lluitar contra la soledat i la marginació a les que queden exposades milers de persones grans, mitjançant l’acompanyament emocional de persones voluntàries i la sensibilització de la societat, amb el desenvolupament de projectes socials i campanyes.

La visió de la fundació és una societat que reconegui el paper, la singularitat i el valor de les persones grans que la componen, evitant així la seva exclusió i enriquint-nos tots i totes d’una vellesa que es mira com una oportunitat col·lectiva i individual, no com un llast.

Els valors de la fundació són:
• La humanitat, pel valor únic i irreemplaçable de cada ésser humà.
• El respecte, sense judicis ni condicions, a tot home i tota dona, sigui quin sigui el seu origen, ideologia i el seu estat físic, psíquic o social.
• La llibertat, com a dret fonamental i inherent a totes les persones.
• La solidaritat.
• El compromís social.