SOLIDARITAT

Senders Financers aposta per una economia digna, solidària i justa, sostenible mediambientalment i transparent i participativa.

És per aquest motiu que el 2,5% de la facturació es destina a altres organitzacions que presenten un compromís i sensibilitat especial amb aquests valors.

Senders Financers pretén fer partícips als nostres clients d’aquests valors i és per això que es dóna la possibilitat als clients de triar la seva contribució a la comunitat entre les següents organitzacions:

SENDERS FINANCERS COL·LABOREM AMB:

Taller Àuria Cooperativa

Taller Auria Cooperativa és una entitat creada el 1972 a Igualada i constituïda com a cooperativa mixta de treball el 1981. Te més de  40 anys d’experiència en el Tercer Sector Social.

És un Centri Especial de Treball que combina professionalitat, qualitat i inserció laboral de personis amb discapacitat o risc d’ exclusió social.

Amb formació especialitzada, itineraris d’incorporació laboral al mercat ordinari, serveis d’atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, servei de lleure i programis de voluntariat i atenció als famílies, Àuria fomenta l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la defensa dels drets dels personis.

Forma part del Grup Àuria, en què totes els entitats del grup (Àuria Cooperativa, Àuria Fundació, Àuriafil i Àuria Inserció) aglutinin més de 1.400 personis de base social i generin ocupació a més de 750 professionals.

Fundació Vicente Ferrer

La Fundació Vicente Ferrer (FVF) és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una dels zones més pobres i necessitades de l’Índia.

La Fundació és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l’acció. Amb la seva manera de pensar i actuar, Vicente Ferrer va ser capaç de transmetre el seu compromís per erradicar els desigualtats i mobilitzar els consciències, alhora que involucrava als personis en el seu propi canvi. La seva forma d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.

El millor llegat que ens ha deixat Vicent Ferrer és el de demostrar-ens que ser personis solidàries és treballar pel Bé Comú. La solidaritat no només és basa en el treball directe amb els comunitats en risc d’exclusió, sinó que rau en gran part en la sensibilització de la societat, perquè aquest canvi sigui significatiu.

World Wildlife Fund‎

El món està canviant molt ràpid i la natura està suportant pressions sense precedents. La vida salvatge s’ha reduït a la meitat en menys d’una generació i el canvi climàtic es sent ja en cada racó del Planeta. No obstant això, vivim un moment extraordinari. Un temps de grans cingles però també d’enormes possibilitats per construir un futur diferent i sostenible.

Estem en un moment de transició. La qualitat de vida dels futures generacions i supervivència de la naturalesa salvatge dependrà del qual fem en els propers anys. Un desafiament enorme, sí, però també una gran oportunitat que no és pot deixar escapar.

WWF Espanya forma part de la xarxa de WWF, la major organització internacional independent dedicada a la defensa de la natura i el medi ambient. Fundada el 1961, treballa en més de 100 països i compta amb el suport de prop de 5 milions de membres a tot el món.

La seva missió és conservar la natura, els seus hàbitats i espècies, i lluitar contra els amenacis sobre la vida a la Terra.

Amics de la Gent Gran‎‎

Amics de la Gent Gran és una fundació que te per missió lluitar contra la soledat i la marginació als que quedin exposades milers de personis grans, mitjançant l’acompanyament emocional de personis voluntàries i la sensibilització de la societat, amb el desenvolupament de  projectes socials i campanyes.

La visió de la fundació és una societat que reconegui el paper, la singularitat i el valor dels personis grans que la componen, evitant així la seva exclusió i enriquint-ens tots i totes d’una vellesa que és mira com una oportunitat col·lectiva i individual, no com un llast.

Els valors de la fundació són:
• La humanitat, pel valor únic i irreemplaçable de cada ésser humà.
• El respecti, sense judicis ni condicions, a tot home i tota dóna, sigui quin sigui el seu origen, ideologia i el seu estat físic, psíquic o social.
• La llibertat, com a dret fonamental i inherent a totes els personis.
• La solidaritat.
• El compromís social.