S’acaba l’estiu i comença el nou curs escolar. Des de Senders Financers hem estat preparant aquesta tornada i les setmanes prèvies hem realitzat una sèrie de passos i actuacions enfocats a fer una bona posada a punt i començar el curs en òptimes condicions.

Inscripció en el Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (R.E.L.I.)

El passat 1 d’agost de 2019 la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, ens va notificar que havia efectuat la inscripció de l’empresa al Registre.

La inscripció al RELI, des del passat 9 de setembre de 2018, constitueix un requisit obligatori per a totes les empreses que es presentin a un procediment obert simplificat, així que la inscripció al Registre obre a Senders un major camp d’actuació en el qual oferir els seus serveis.

Aprofitem la ocasió per agrair als diferents Ajuntaments i entitats públiques, la col·laboració en la preparació dels corresponents certificats de bona execució, necessaris per tramitar la inscripció al citat Registre.

Apertura de la pàgina web www.sendersfinancers.com

Desprès d’un prolongat període de preparació de la mateixa en que ha estat necessària la redacció del contingut, el disseny i il·lustració gràfica així com la fase final de programació, surt a la llum www.sendersfinancers.com.

En ella podreu estar al corrent de:

  • El nostre full de ruta en que podreu conèixer els nostres principis i compromisos.
  • Mapa de serveis en que es realitza una descripció general de les diferents propostes de serveis.
  • L’expedició, apartaton es presenta l’equip professional immers en el projecte.
  • Actualitat on es presenten notícies i articles d’interès.
  • Comunitat en que es plasma el compromís i solidaritat de l’empresa amb l’entorn.
  • Projectes en que apareixen els principals treballs en els que s’ha pres part.
  • Ubicació, apartat on s’indica com contactar amb nosaltres.

Esperem que el contingut i proposta de la mateixa us resulti d’interès.

Màster en Dret de l’Administració Local

Dins la nostra decidida aposta per la formació, el passat mes de juny ens vàrem inscriure al programa Màster en Dret de l’Administració Local en la modalitat on line a través del Centro de Formación de Abogados de Madrid (CEFAMA). El Màster presenta un ampli ventall de continguts entre els que destaca l’Àrea de Dret Constitucional, l’Àrea de Pràctica Administrativa i contenciosa, l’Àrea de Contractació Administrativa, l’Àrea de Dret Financer i Tributari, el Mòdul d’Hisendes Locals, l’Àrea de Dret Urbanístic o l’Àrea de Règim Jurídic de l’Administració Local.

El Màster ens permetrà, juntament amb el treball dels nostres col·laboradors i experts en dret administratiu, oferir un enfocament jurídic econòmic que cobreixi millor les necessitats d’assessoria dels nostres Ajuntaments i resta d’entitats públiques.

Bona travessa amb el nou curs que arrenca.