Actualment encara existeixen empreses reticents a externalitzar segons quins serveis per desconeixement, per simple desconfiança o perquè creuen que aquest tipus de figures només tenen sentit per a les grans empreses. Però en el post d’avui a Senders Financers volem parlar de les raons i els beneficis que es poden aconseguir per a l’empresa si es decideix apostar per contractar un consultor financer extern.

 

Quin és l’objectiu d’un consultor financer extern?

En moltes ocasions, quan en les empreses, els membres no són capaços de veure l’origen del problema i no poden proposar solucions, s’estableix un greu problema a l’hora de poder implantar millores o solucionar problemes.

Hem de tenir en compte que un consultor financer extern tindrà com a principal objectiu el proporcionar recomanacions i solucions basades en una anàlisi prèvia de la situació de l’empresa, tot això establint-se com una persona aliena a l’organització i que comptarà amb una visió global i imparcial. D’aquesta manera es podrà dur a terme una implementació de mesures específiques per a empresa i en el qual es podran aconseguir altres objectius com millorar la productivitat i la situació financera de la pròpia empresa.

 

Beneficis de contractar un consultor financer per a la teva empresa

Són moltes els avantatges i beneficis que obtindràs per a la teva empresa a l’hora de contractar un assessor financer extern:

  • Ens aportarà una visió imparcial i externa a l’empresa i una visió global del mercat pel fet que estarem contractant una persona amb experiència en el sector.
  • Dedicació completa: No tots els empresaris poden dedicar-se exclusivament a conèixer l’estat financer de la seva empresa, però, per aquest motiu és necessari comptar amb aquesta figura externa. Serà el consultor financer el que es dedicarà exclusivament a la planificació, enteniment i anàlisi de l’activitat de l’empresa
  • Visió global de l’empresa: el consultor financer, després de realitzar l’anàlisi prèvia, comptarà amb una completa visió de l’empresa per a saber quines són les seves fortaleses, definir oportunitats i analitzar la distribució de recursos.
  • Descobrir noves oportunitats de creixement i identificar problemes que han passat desapercebuts al llarg dels anys.

 

Serveis de consultoria financera per a empreses de Senders Financers

En Senders Financers proporcionem serveis de consultoria financera empresarial dissenyats a mesura per a proporcionar-te totes les eines necessàries per a ajudar-te en el control financer de la teva empresa. Plantegem diferents serveis de consultoria per a empreses, enfocats a la planificació, anàlisi, valoració de negocis i optimització de la situació economicofinancera d’aquests.

Serveis de Consultoria Financera Empresarial de Senders Financers:
– Direcció financera externa “a demanda” (Empreses públiques i privades)
– Valoració de negocis i modelització economicofinancera
– Consultoria empreses de l’economia del Bé Comú
– Altres informes econòmics

El nostre servei de Direcció Financera externa a “demanda” per a empreses públiques i privades està dissenyat perquè tot tipus d’empreses puguin disposar de la figura de Responsable Financer que ajudi a proporcionar una perspectiva financera àgil, clara i simplificada i que faciliti la presa de decisions a l’empresa en qüestió.

Si tens més dubtes i vols assessorament personalitzat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i des de Senders Financers t’assessorarem des del primer moment.