El passat dia 16 de setembre Universitat de València, a través de la Càtedra de la Economia del Bé Comú, se’ns va fer entrega del Certificat acreditatiu del “Curs d’Especialització Professional sobre Consultoria de l’Economia del Bé Comú” (1ª Edició).

Curs acreditatiu sobre Consultoria del Bé Comú

El curs realitzat entre l’octubre de ’18 i el juny de ’19 ha permès als alumnes familiaritzar-nos amb el concepte d’Economia del Bé Comú, conèixer les principals eines del consultor (Balanç del Bé Comú i Pla de Millores), conèixer casos reals de la implantació de la EBC tant per empreses com per Administracions Locals així com vàrem tenir la oportunitat d’Elaborar el Balanç del Bé Comú en una empresa real. Aquesta última matèria va suposar un gran aprenentatge per la possibilitat de posar a la pràctica el coneixement adquirit al llarg d’un any i des d’aquí traslladar el nostre agraïment al Grup Àuria per haver-nos obert les portes i fer-ho possible.

Des d’aquí, animar als futurs alumnes i a totes aquelles persones que tinguin un interès en fer de l’economia una eina al servei de tots i encaminada a maximitzar el valor aportat a la comunitat.