En moltes ocasions les empreses no compten amb coneixements financers per a fer front a la seva situació econòmica. En aquest cas, recorren a una consultoria financera perquè avaluï les seves finances i es determinin rumbs estratègics.

Les pimes comencen a ser conscients que contactar i comptar amb els serveis d’una empresa de consultoria financera pot ser clau per a aconseguir millorar els seus resultats no sols a final d’any sinó en el mitjà i llarg termini. Per aquest motiu, avui en la nostra publicació de Senders Financers volem que coneguis de primera mà quins són els avantatges de contractar una empresa especialitzada en consultoria financera i empresarial.

 

Què és una consultoria financera?

Una consultoria financera funciona de manera objectiva i imparcial, depenent dels objectius corporatius, establint una relació estreta i a llarg a termini amb l’empresa que contracti els seus serveis.

Es pot comptar amb un assessor financer tant a nivell particular com a nivell empresarial. En els negocis, aquest tipus de serveis financers especialitzats ajuden l’empresari a analitzar la situació financera de l’empresa, portar el control dels ingressos, els impostos o inversions. És un suport de gran importància que facilita poder aconseguir els objectius financers establerts.

 

Avantatges de contractar una consultoria financera i empresarial 

 • Estalvi de temps, diners i esforços: Tant la planificació, l’execució com el control financer requereix de temps i en externalitzar aquest tipus d’obligacions comptables, financeres i fiscals amb professionals, l’empresa podrà optimitzar els seus recursos de temps, diners i esforços. 
 • Major rendibilitat: L’objectiu principal d’una consultoria financera i empresarial resideix a augmentar la rendibilitat. Un assessor és capaç de maximitzar els teus beneficis o minimitzar les teves pèrdues mitjançant l’aplicació de solucions econòmiques en les quals tu ni havies reparat. 
 • Control de la situació econòmica: Comptar amb un assessorament financer és comptar amb una persona especialitzada en finances que t’aconsellarà sobre les inversions a realitzar, però també organitzarà, gestionarà i actualitzarà la situació de l’economia de l’empresa i et mantindrà permanentment informat sobre l’estat dels teus actius, passius o deutes. 
 • Consultor estratègic: Comptar amb una empresa especialitzada en consultoria financera i empresarial és comptar amb un assessorament permanent que cerca noves eines i estratègies per a incrementar els ingressos de l’empresa. D’aquesta manera, pot orientar per a intentar aprofitar les noves oportunitats que es presentin en el moment adequat. 
 • Assessorament fiscal: La consultoria financera atorga informació al negoci de tot el necessari per a la seva gestió, des de noves subvencions, canvis en les lleis o normatives, temes d’impostos o fins a la gestió de la declaració de l’Impost de Societats. 
 • Suport comptable: La comptabilitat és un aspecte fonamental en qualsevol negoci o empresa i fer-la de manera adequada és clau per a garantir la viabilitat de l’empresa, fins i tot si es vol implementar noves estratègies. 
 • Tracte personalitzat i confidencial: Per a obtenir els millors resultats possibles amb una assessoria i consultoria empresarial externa, és important que els professionals coneguin bé el marc legal i fiscal del teu tipus de negoci. Només així, i mitjançant un tracte pròxim i personalitzat, es pot disposar de la informació adequada i a temps per a prendre les millors decisions a cada moment. A més de complir amb això, en Senders Financers et garantim el secret professional.

 

 Servei de Consultoria Financera per a Empreses

Són moltes els avantatges de contractar una assessoria i consultoria empresarial, sent la principal l’estalvi de diners, temps i esforços. A Senders Financers proporcionem el servei de Consultoria Financera per a Empreses que s’ajusta a les necessitats de l’empresa i la Direcció, i que l’ajudarà a facilitar la presa de decisions. Un servei de consultoria financera empresarial dissenyat a mesura amb el qual aconseguiràs:

 • Una avaluació objectiva i independent del negoci
 • Una aplicació de millores de rendibilitat i reducció de costos
 • Potencials millores en la tresoreria lligades a aspectes operatius
 • Solucions eficaces per a la recuperació i sostenibilitat del negoci
 • Reestructuració organitzativa i operativa.

 

 A Senders Financers apostem per la professionalitat i la proximitat dels nostres serveis de consultoria financera per a Empreses, facilitant així la gestió, la qualitat i els resultats dels nostres serveis exclusius per a empreses. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en tot moment.