Una consultoria financera és aquell procés que ajuda a les empreses a la presa de decisions en relació a la seva activitat econòmica. En les empreses no sols n’hi ha prou amb una correcta gestió financera, sinó que també és important destinar els recursos i esforços per a comptar amb els serveis d’una consultoria financera.

Què és una Consultoria Financera per a la meva empresa?

Podem definir a la consultoria financera com la pedra angular que determina la salut financera d’una empresa. Ens proporciona la informació necessària per a conèixer en quin punt es troba l’empresa i ens serveix de base per a la presa de decisions estratègiques que permetin posteriorment anticipar els recursos que precisarà en cada etapa per a aconseguir els seus objectius.
La contractació d’una Consultoria Financera externa per a l’empresa permet comptar amb un equip de professionals experts en l’àmbit de la consultoria financera que, a més, al no estar integrats en la pròpia organització poden adoptar una mirada més imparcial, independent e objectiva i prendre decisions prioritzant allò que resulti més beneficiós per a l’organització.

 

Quins són els objectius d’una Consultoria Financera per a Empreses?

Cada vegada són més les empreses que aposten per l’externalització de la consultoria financera d’empreses independentment del seu estatus. Rebre el suport d’un equip expert en consultoria financera és d’enorme utilitat per a qualsevol mena de companyia i en qualsevol moment.

En una Consultoria Financera per a empreses s’estableixen objectius que dependran de cada organització com:
– Comprensió del context de cada situació i de cada moment del negoci,
– Identificació de les ineficiències en la gestió i causes de la baixa rendibilitat,
– Planificació i millora dels resultats de l’empresa,
– Cerca de solucions de finançament,
– Elaboració de projeccions financeres i propostes de pla de viabilitat

 

Quins són els beneficis de realitzar una Consultoria Financera per a la meva empresa?

A Senders Financers som conscients que actualment existeixen moltes empreses que a causa de la seva dimensió econòmica precisen de suport en el Departament Financer, d’aquí ve que considerem que és necessari que l’empresa compti amb una figura externa que aporti una perspectiva financera clara i simplificada de la seva activitat així com un enfocament complementari per a:

– Realitzar una avaluació objectiva i independent del negoci,
– Dur a terme l’aplicació de millores de rendibilitat i reducció de costos,
– Fomentar potencials millores en la tresoreria lligades a aspectes operatius,
– Conèixer solucions eficaces per a la recuperació i sostenibilitat del negoci,
– Realitzar una reestructuració organitzativa i operativa

Els nostres serveis de consultoria financera per a Empreses estan especialitzats en la creació d’un model de control financer que permeti a la Gerència o al Consell d’Administració conèixer a la perfecció tots els detalls econòmics de la seva empresa, ajudant així a la presa de decisions futures.

 

Servei de Consultoria Financera per a Empreses

En Senders Financers proporcionem serveis de consultoria financera empresarial dissenyats a mesura per a proporcionar-te totes les eines necessàries per a ajudar-te en el control financer de la teva empresa. Plantegem diferents serveis de consultoria per a empreses, enfocats a la planificació, anàlisi, valoració de negocis i optimització de la situació economicofinancera d’aquests.

A Senders Financers apostem per la professionalitat i la proximitat dels nostres serveis de consultoria financera per a Empreses, facilitant així la gestió, la qualitat i els resultats dels nostres serveis exclusius per a empreses.

Serveis financers per a empreses que et permetran obtenir tot el coneixement, anàlisi i control dels costos de la teva empresa o l’elaboració de Plans de Viabilitat i Plans de Negoci que et permetran realitzar una òptima planificació i seguiment de l’operativa del teu negoci i projecte.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en tot moment.