Quan ens endinsem en la gestió d’una empresa, hem de tenir en compte que la part econòmica no s’ha de limitar únicament a portar els comptes corrents del negoci de manera correcta. Si no que hem d’administrar els recursos econòmics prenent decisions que permetin que s’optimitzin els recursos, saber quines despeses són prescindibles, etc.

 Per a moltes empreses, emprenedors i negocis de tota mena, tractar amb les finances no és una tasca senzilla, per aquest motiu, recórrer a un consultor financer es converteix en la millor alternativa per a aquells gestors que troben dificultats a l’hora de poder gestionar el pressupost de la seva pròpia empresa.

 

Per què necessito un consultor financer per a la meva empresa?

Si la teva empresa necessita la figura d’un consultor financer és perquè es troba probablement en alguna de les següents situacions:

 

  • Dificultat per a dur a terme l’administració del pressupost:

La figura del consultor o assessor financer és imprescindible per a totes les empreses, però sobretot per a aquelles que acaben d’emprendre el seu negoci i no han realitzat un pla de negoci o no saben quina és la millor manera de controlar o administrar les seves finances. Situar-se en aquest punt sense haver controlat el pressupost, la inversió o les despeses pot portar el negoci a la fallida.

Per aquest motiu, si en la teva empresa trobes greus dificultats a l’hora de planificar o organitzar els diners, no disposes del temps suficient o de coneixements sobre finances, el més lògic i segur és demanar ajuda a un consultor financer.

 

  • La teva empresa es troba en un desequilibri financer

Aquesta podria ser una altra de les situacions que han de posar-te en alerta i prendre la decisió de contractar un consultor financer per a la teva empresa, ja que si el teu negoci té problemes amb la gestió del pressupost aquest pot indicar que s’hagin produïts errors en l’administració, sent problemes que siguin difícils de poder trobar i corregir, sobretot si l’administració de l’empresa que has estat duent a terme no està generant resultats positius.

 

  • Excés de deutes?

Si el teu negoci està passant per una situació d’acumular deutes i no tens els coneixements o no saber com administrar les despeses i tenir els teus comptes al dia, és necessari que comptis amb l’ajuda externa d’un consultor financer. D’aquesta manera podràs tenir l’oportunitat de poder deslliurar-te dels deutes i, sobretot, evitar-les en un futur.

 

 

Serveis de Consultoria Financera per a Empreses

En Senders Financers proporcionem serveis de consultoria financera empresarial dissenyats a mesura per a proporcionar-te totes les eines necessàries per a ajudar-te en el control financer de la teva empresa. Plantegem diferents serveis de consultoria per a empreses, enfocats a la planificació, anàlisi, valoració de negocis i optimització de la situació economicofinancera d’aquests.

 Els nostres serveis de Consultoria Financera per a Empreses:

  • Direcció financera externa a “demanda” (empreses públiques i privades)
  • Valoració de negocis i modelització economicofinancera
  • Preparació de Plans de Negoci
  • Altres informes econòmics

 

A Senders Financers apostem per la professionalitat i la proximitat dels nostres serveis de consultoria financera per a Empreses, facilitant així la gestió, la qualitat i els resultats dels nostres serveis exclusius per a empreses. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en tot moment.