El 2019 arriba a la seva finalització i amb ell, el primer any natural complet de Senders Financers. Arriba el moment de fer el Balanç de l’any així com de projectar pel 2020 nous propòsits i projectes per seguir creixent. 2019 ha estat un any ple de novetats i oportunitats i també d’adversitats que s’han hagut de remuntar. Amb aquest escrit ens acomiadem de l’any i us deixem les nostres grans petjades, aquells moments o fets que han tingut una especial transcendència i impacte en el desenvolupament del projecte i que volem compartir amb vosaltres així com agrair-vos que n’hàgiu format part:

 

Balanç de l’any 2019 a Senders Financers:

2019 ha estat un any ple de formació rebuda. Al juliol vàrem completar el “curs d’Especialització Professional sobre Consultoria en Economia de Be Comú” que ens va ajudar a adquirir una visió més holística i sensibilitzada de l’economia. A aquesta si va afegir posteriorment la formació en Dret Administratiu mitjançant el programa “Màster en Dret de l’Adminitració Local

El passat 1 d’agost de 2019 la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, ens va notificar que havia efectuat la inscripció de Senders Financers al Registre d’Empreses Licitadores (RELI). La inscripció al RELI, des del passat 9 de setembre de 2018, constitueix un requisit obligatori per a totes les empreses que es presentin a un procediment obert simplificat, així que la inscripció al Registre ens ha ampliat el camp d’actuació en el qual oferir els nostres serveis.

Durant el mes de setembre i coincidint amb l’arrencada del curs escolar vàrem estrenar la web www.sendersfinancers.com en la que es presenta la nostra proposta de serveis així com els valors associats al projecte. Agrair l’excel·lent treball portat a terme pels diferents professionals que hi han pres part (dissenyadors, il·lustradors, programadors, màrqueting) que han plasmat a la perfecció l’essència del projecte.

El mes d’octubre ens vàrem sumar al projecte i passàvem a formar part de l’Associació Catalana pel foment de l’EBC. Donada la nostra especialització en l’àmbit de les Corporacions Locals, la nostra contribució consisteix en difondre i donar a conèixer les eines de l’EBC com són el “Balanç del Bé Comú” i el “Pla de Millores” als diferents Ajuntaments perquè puguin millorar la seva aportació al bé comú.

Senders Financers té una visió oberta, compartida i participativa de l’economia en que el coneixement és una potent eina de creixement i desenvolupament personal i professional de les persones. A través del Campus Universitari d’Igualada hem tingut la oportunitat el mes de novembre d’impartir formació en economia i empresa als alumnes del Grau de Fisioteràpia i Nutrició.

2019 ha estat l’any de consolidació del nostre servei de Direcció Financera externa a “Demanda”. Aquest ha contribuït a que la Gerència i/o els Consells d’Administració dels nostres clients, poguessin disposar d’una perspectiva financera àgil, clara i simplificada així com els ha permès interpretar amb facilitat la informació comptable i de gestió en base a “solucions adaptades a les seves necessitats”.

2019 també ha presenciat el naixement de la nostra branca d’activitat de “Dret Administratiu” i que presenta importants sinergies amb la branca d’activitat de “Consultoria financera Ajuntaments”

En referència al servei d’auditoria i fiscalització de serveis públics municipals, aquest 2019 hem tingut la oportunitat d’analitzar i realitzar informes econòmics referents als serveis de transport urbà, aparcament i obra pública que s’afegeixen als històricament treballats de servei d’aigua potable, neteja viària, escoles bressol, gestió de residus, instal.lacions esportives…entre d’altres.

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos unes Bones Festes i que el 2020 sigui un magnífic any per tots vosaltres.